Pro uchazeče

Pokud potřebujete poradit a pomoci s výběrem nové práce, která bude přesně tou pravou pro Vás, obraťte se na nás. Jsme personální agentura z Liberce se 14letou praxí. Nejčastěji využívaná služba je kariérní poradenství - při osobním pohovoru se pobavíme o tom, co umíte a jaký jste. Když Vás poznáme, snadněji pro Vás najdeme nového vhodného zaměstnavatele.
Pak Vám ještě pomůžeme s přípravou na pohovor. Podívejte se na naše služby pro uchazeče.

Kariérní poradenství

Hledáte změnu ve svém profesním životě? Pak jste tady správně. Poskytujeme kariérní poradenství pro uchazeče a pomáháme jim tak najít tu nejlepší možnou práci.

Více informací →

Volné pozice

Spolupracujeme s desítkami firem, které hledají kvalitní zaměstnance. Podívejte se na aktuální volné pozice v různých oborech.

Více informací →

Jak se připravit na pohovor

Víte, jaké jsou nejčastější chyby na pohovoru? Pokud nevíte a v blízké době Vás nějaký pohovor čeká, rychle si přečtěte naše rady!

Více informací →

Koučink

Koučink je jeden z nejsilnějších nástrojů na rozvoj jednotlivce. Naši zkušení koučové Vás provedou efektivně koučovacím rozhovorem a pomůžou Vám odhalit Vaše skryté "super schopnosti"!

Více informací →

Školení osobnostního rozvoje

V našem týmu máme i specialistku na školení emoční inteligence, enneagramu a technik proti stresu.. Máme připravené jak klasické, tak on-line školení. Podívejte se, jak můžete rozvinout Váš potenciál.

Více informací →